Over Ons

Kernwaarden

East-Line Logistics biedt een waaier van producten en diensten aan op het gebied van transport en distributie, waaronder de levering van goederen via de weg, het spoor, de zee en de lucht.

Door middel van een flexibel servicesysteem biedt ons bedrijf een uniek dienstenplatform voor alle soorten transportlogistiek gerelateerde activiteiten. Onze organisatiestructuur is opgebouwd rond teams met een goede kennis van hun eigen marktgebied. Op die manier kunnen wij de behoeften van de klant duidelijk identificeren en betrouwbare diensten leveren tegen een redelijke prijs.

Ons visie & missie

De strategie van East-Line Logistics is een persoonlijk aanspreekpunt te zijn voor uw logistieke vragen en een op maat gemaakte oplossing te creëren na heldere identificatie van uw transportbehoefte. Voor een passende oplossing maken wij gebruik van een wereldwijd netwerk aan (logistieke) contacten en onze jarenlange ervaring in het vakgebied.

Onze missie is niet alleen om het vervoer van uw goederen van A naar B te faciliteren. Wij willen als betrouwbare partner van uw bedrijf uw goederen zorgvuldig op plaats van bestemming afleveren, zodat u hier geen omkijken naar heeft en uw klanten tevreden zijn over uw product en uw dienstverlening.

Diensten →

Contact →

Betrouwbaar onderweg

  • Wij bieden transportoplossingen die resulteren in een betere concurrentiepositie voor onze klanten. Onze toonaangevende expertise stelt ons in staat een kwaliteitsservice te bieden die zowel kosteneffectief als stressvrij is voor onze klanten.
  • Wij zetten ons in om veilige, betrouwbare en kosteneffectieve transportdiensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten.
  • Wij richten ons op persoonlijk en intensief contact met onze cliënten als partner en adviseur. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Telefoon

Bel ons →

Adres

Hofplein 20,
3032AC Rotterdam

E-mail

Mail ons →

× Hoe kan ik je helpen?