Spoedtransport

Home Spoedtransport

Spoedtransport – Snel en veilig vervoer naar Europa

East-line Logistics is gespecialiseerd in het bieden van spoedtransport en koeriersdiensten naar bestemmingen overal in Europa. Uw zending kan binnen enkele uren op weg zijn naar het land van bestemming. In sommige gevallen kunnen we zelfs vandaag nog leveren, als dat nodig is. East-line Logistics heeft niet alleen concurrerende tarieven, maar u krijgt ook z.s.m. een gratis offerte voor uw spoedtransport.

Gegarandeerde laad- en losmomenten

Bij East-line Logistics gebruiken we gegarandeerde laad- en losmomenten. Dit betekent dat u precies weet wanneer we laden en lossen. Na het boeken van uw transport staat er binnen enkele uren een koerier voor uw deur om de zending op te halen. Dankzij een uitgebreid netwerk van koeriers en onze onafhankelijke positie, kunnen we concurrerende tarieven aanbieden en toch hoge kwaliteit leveren.

Verzekerd vervoer met een volledig traceerbaar systeem

East-line Logistics biedt verzekerd vervoer met een volledig traceerbaar systeem. U krijgt real-time tracking-updates van uw zending, waarmee u de locatie en status van uw goederen kunt bewaken. We bieden ook een verscheidenheid aan online rapporten die u inzicht geven in uw goederenverplaatsing.

× Hoe kan ik je helpen?