Luchtvracht zendingen

Home Luchtvracht

East-line Logistics is de serviceprovider voor uw luchtvracht zendingen. Wij zorgen voor een uitstekende service voor zendingen die opgehaald of afgeleverd moeten worden op elke plek ter wereld. Onze luchtvracht specialisten staan tot uw dienst gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat uw luchtvracht zendingen zo snel mogelijk verzonden en afgeleverd worden.

Snelheid, Flexibiliteit en Kennis

Snelheid, flexibiliteit en kennis zijn de sterktes van onze luchtvracht afdeling. Onze ervaren medewerkers behandelen uw goederen net zo zorgvuldig als u zelf. Elke fase van luchtvervoer wordt nauwlettend gemonitord om ervoor te zorgen dat uw zendingen op hun bestemming aankomen met zowel de veiligheid als de snelheid die u verwacht.

Administratie en Documentatie

Wij verzorgen zowel de administratie als de documentatie voor en na de vlucht, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Uitstekende Service

East-line Logistics staat garant voor uitstekende service voor alle luchtvrachtzendingen. Onze specialisten monitoren elke stap van uw zending, zodat deze zo snel en veilig mogelijk op de bestemming aankomt.

Ons bereik
Ons bereik

Neem contact op voor uw zending

Wil je meer weten over luchtvracht zendingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met jouw vraag of opdracht.

× Hoe kan ik je helpen?